Season must-have in shop: Laarzen Rubriek: Tips

Gave laarsjes met hak

Korte laarzen, lange laarzen, cowboylaarzen, regenlaarzen, laarzen met bont of enkellaarsjes. Nog op zoek naar jouw ultieme paar? Lees alles over dé laarzen. 

Lang van laars

Over the knee it is dit seizoen. En lange laarzen zijn ook nog eens ontzettend classy, mooie combi vinden wij. Unaniem het beste kenmerk van de laarzen uit deze collectie? De designers gebruikten de mooiste materialen voor hun ontwerpen. Heb je niet alleen een mooie en lange laars, maar ook nog eens een laars van heerlijk, luxe leer.

Beige laarzen met franje van Michael Kors

Een enkeltje alstublieft

Je mag het eigenlijk geen trend meer noemen, want de enkellaars is here to stay. Ga voor een flinke hak, een chelsea boot of kies voor een bohemien touch. Ben je classy, stoer of een fashionista pur sang? Geen probleem, want voor iedereen is er dé perfecte enkellaars. Kortom: het enkeltje enkellaars mag je niet missen.

Maak het bont

De vachtlaarzen van UGG Australia zijn natuurlijk een bijzonder verhaal, maar dit seizoen kan echt iedereen z’n hart ophalen en het bont maken. Fred de la Bretonière heeft de mooiste, hooggehakte laarzen met bont, het nieuwe Dolfie zorgt voor lekker, warme voeten en met de gevoerde laarsjes van Via Vai kom je perfect casual voor de dag. 

Shop jouw favoriete laarzen: 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies