Schitter met Jewellery by Sophie Rubriek: Tips

Schitter met Jewellery by Sophie

Heb je het sieradenmerk Jewellery by Sophie al gespot? Ik wel en kan je maar een ding zeggen: hebben, hebben, hebben.  

GIRL’S BEST FRIEND

Mijn zilveren armband en horloge zijn mijn beste maatjes als het om sieraden gaat. Elke dag gaan ze met me mee op stap en mis ze wanneer ze niet aan mijn polsen bungelen. Toch is de kans groot dat er binnenkort nog zo’n maatje bij komt, want de sieraden van Jewellery by Sophie zijn gewoon té leuk.

DREAM, BELIEVE, ACHIEVE

De 24-jarige Sophie de Regt is het creatieve brein achter Jewellery by Sophie. Als klein Sophietje bewees ze al dat sieraden haar ding waren en nu ze haar eigen label heeft opgezet, is ze niet meer te stoppen. Ze maakt prachtige oorbellen, kettingen en armbanden waar iedere vrouw blij van wordt. Allemaal handgemaakt met de mooiste en beste materialen. Denk aan: verguld goud en rosé, edelstenen, zoetwaterparels en sterling zilver. Het ene sieraad is nog mooier dan het andere.

BOOST

Je kent ‘m vast wel, life is too short to wear boring jewellery. Goed nieuws, want met de sieraden van Jewellery by Sophie ben je zeker niet saai. De sieraden zijn prachtig afgewerkt en hebben allemaal een leuk detail, zoals een prachtig patroontje, gekleurde steen of fijn figuurtje. Ga jij voor een romantische boho-look met zwierige oorbellen en rinkelende armbanden of voel je meer voor een strakke, cleane look? Geef je sieradencollectie een boost en draag Jewellery by Sophie.

Nieuwsgierig naar de hele collectie? Klik dan hierLees ook:
Sale, sale en nog meer sale            ga voor Gabor            top 10 nette herenschoenen

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies