Sale-toppers voor mannen Rubriek: Tips

Sale-toppers voor mannen

Het is nog steeds sale bij Omoda. Dé tijd om je merkschoenen met flinke korting te scoren. En om het je extra makkelijk te maken, hebben wij de sale-toppers al voor je op een rijtje gezet.

Goed(koop) gekleed

Floris van Bommel, Van Lier, Giorgio en Greve zijn stuk voor stuk topmerken uit onze geklede schoenencollectie.  Deze schoenen worden met zorg gemaakt en dat zie, voel en ruik je. Pak nu je kans om deze stijlvolle exemplaren met flinke korting te shoppen. 


Sneaker sale

Ga jij liever op de sportieve tour? De luxe sneakers van Voile Blanche, Blackstone, New Balance en onze andere topmerken zijn nu ook afgeprijsd. Perfect voor op je vrije dag, onder je favoriete jeans of gewoon lekker voor iedere dag.

 

Boots yourself

Kun je wel een boost gebruiken tijdens deze koude, natte dagen? Met deze boots houd je je enkels in ieder geval lekker warm. Speel op save met warme voering en grove zolen. Zo ben jij winterproof en ook nog eens gegarandeerd van winterse kortingen.

Je favoriet gevonden? Wacht niet te lang, want voor je het weet is je maat weg. Bekijk hier alle merkschoenen in de sale: 

Shop:

Sale voor heren            sale voor dames            Sale voor kinderen 

 

 

Lees ook:

Omoda weekly #54            Wannahave wednesday by jan pieter 


 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies