Last-minute kinderschoenen voor op vakantie Rubriek: Tips

last-minute kinderschoenen

De koffertjes gepakt, de strandtas gevuld, het hele gezin is klaar voor vakantie. Of toch niet? Want kids kunnen echt niet zonder een paar zomerse stappers. En die shop je natuurlijk last-minute bij Omoda in de Sale. 

last-minute kinderschoenen

 

Spetter spat

Een spetterende vakantie aan het zwembad of de zee in het vooruitzicht? Een paar stevige sandaaltjes zijn dan wel handig. Lekker luchtig en toch een beetje bescherming voor de voetjes. En dat niet alleen, want de sandalen van onze topmerken zijn ook nog eens heel leuk.

Op avontuur

Een spannende vakantie vol avonturen overleef je niet op een paar slippertjes. Daar horen stevige kinderschoenen bij, die wel tegen een stootje kunnen. Klimmen, rennen of klauteren is dan een peulenschil. Waar gaat jouw avontuurlijke reis naartoe?

Nergens beter dan thuis

Zit een vakantie er dit jaar even niet in of blijf je lekker in eigen land? We hopen natuurlijk op mooi weer, maar in die zes weken zomervakantie kun je best op een buitje rekenen. Helemaal niet erg, als je maar goed aangekleed bent. Trek je regenlaarzen of stoere sneakers maar aan en je bent klaar voor een echte Hollandse zomer.

Gun je kids net even dat extra pleziertje, door ze een goed paar schoenen aan te doen. Dat voorkomt een hoop leed en maakt jullie vakantie onvergetelijk!

SHOP NU:

meisjesschoenen         jongensschoenen


Lees ook:

18x sale voor jongens en meisjes          Omoda weekly #27

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies