Last-minute Christmas gift guide Rubriek: Tips

Last-minute Christmas gift guide

Voor iedereen die wéér als een kip zonder kop rondrent, omdat er nog niets onder de boom ligt en het bijna kerst is. No worries, we’ve got you covered.

Omoda staat vol met geweldige cadeautjes, dus nog een paar clicks en weg is je kerststress. Voor de meeste items geldt: op 23 december voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Precies op tijd voor kerstavond. 

SokkenVind je sokken een afgezaagd kerstcadeau? Think again, want deze toppers van Happy Socks en Effio zijn perfect voor hem én haar.

Bling-blingWord je blij van nieuwe sieraden? Op Omoda.nl vind je must-have armbanden, kettinkjes, oorbellen en ringen, dus absoluut een perfecte match voor je zus of schoonmoeder. Check de leukste items voor elk budget.

Tasje hier, tasje daarOf het nou een sophisticated clutch of een gigantische schoudertas is, met deze tassen onder de boom is een magisch kerstfeest verzekerd.

RiemenOp zoek naar een cadeau voor mannen? Denk eens aan een nieuwe riem! Mooi voor bij een kostuum, maar net zo leuk bij een casual outfit. Al moet dat nieuwe exemplaar na het kerstdiner misschien wel een gaatje losser.

En dan is er ook nog keuze uit héél veel schoenen. Dat last-minute shoppen gaat zo helemaal goedkomen, toch? 

> SOKKEN SHOPPEN
> SIERADEN SHOPPEN
> TASSEN SHOPPEN
> RIEMEN SHOPPEN

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies