Langere benen? Zo doe je dat Rubriek: Tips

Langere benen? Zo doe je dat

Niet in het bezit van een paar lange stelten? Met deze schoenen doe je gewoon net alsof.

Extra lengte
Het is natuurlijk een enorme open deur, maar als je een paar flinke hakken uit de kast trekt lijken je benen altijd langer. Een plateau zorgt voor net dat beetje extra lengte, zonder dat je voeten nog meer moeten lijden. Ook op een grove blokhak loop je trouwens makkelijker weg. En het maakt je benen ook nog eens optisch langer.

Langere benen? Zo doe je datSam Edelman sandalen | EUR 89,00

Ton-sur-ton Als je benen en schoenen dezelfde kleur hebben, lijken je benen langer. Daarom werkt die blokhak zo goed. Maar denk dus ook even na over de kleur van je schoenen. Bij een zwarte broek kan je het best voor zwarte hakken gaan. Terwijl je bij blote benen beter voor pumps in een huidskleur kan kiezen. Geen zin in hakken? Geen zorgen. Ook voor platte schoenen gaat deze kleurentip op.

Langere benen? Zo doe je datBullboxer enkellaarsjes | EUR 69,00

Puntig Nog een tip die je prima kan toepassen op schoenen met of zonder hak: het puntige neusje. Ook daarmee fake je langere benen. En laten pointy shoes nou net ontzettend on-trend zijn.

Lang leve het optische bedrog. Met deze tips ga jij het voorjaar tegemoet met een paar jaloersmakende lange benen. Shop hier jouw hulpjes:

Hoge hakken          Puntige schoenen          Schoenen met een plateau

Lees ook:

Fleur de boel op          Must-have: overknee laarzen          in 8 stappen perfect lopen op hakken

Anneke
door Anneke
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies