Kleuren combineren Rubriek: Tips

Kleuren combineren

Er zijn van die dagen dat ik ’s ochtends echt niet weet wat ik aan moet. Ik heb dan al 3 sets met kleren uit mijn kast getrokken en niets dat me overtuigd. Is dit herkenbaar?

Nu is zwart natuurlijk gemakkelijk te matchen met verschillende kleuren en printjes. Maar de kleuren van de winter zoals zwart, camel, donkerblauw en bordeaux rood zijn niet altijd even gemakkelijk. Daarom heb ik verschillende voorbeelden gemaakt van welke kledingkleuren te matchen zijn met welke schoenenkleuren. Hopelijk kan ik jullie hierbij een beetje op weg helpen om ’s ochtends een outfit uit te kiezen (vooral voor de dames)...

...vanochtend begon ik maar met een kledingstuk dat ik graag aan wilde doen en dat was een camel kleurig shirt. Hierbij draag ik altijd graag een zwarte broek, maar laat die nou net in de wasmachine zitten! Ja, wat voor weer wordt het eigenlijk vandaag? Regen, 16 graden. Hmm, net zo’n tussendoor weerbericht waar je niks aan hebt.

Naja, hup opnieuw mijn kast ingedoken. Waarom begin ik niet eerst met het uitzoeken van mijn schoenen? Want ja, ik weet wel welke schoenen ik aan wil trekken: mijn nieuwe zwarte (ik zou nog laten weten welke ik gekocht had: zwarte Serafini wedge sneakers)!

Vanaf toen heb ik snel een bruine broek en een zwart t-shirt met lange mouwen aangetrokken en was ik klaar om naar Omoda te gaan. Vanaf nu kleed ik mezelf ’s ochtends vanaf mijn schoenen aan denk ik, van beneden naar boven. Ben benieuwd of dit makkelijker gaat.

Goede combinaties bij rode ShabbiesGave kleuren voor bij deze sneakersMooie kleuren bij blauwe enkellaarsjes

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies