Kledingkeuzes & schoenen Rubriek: Tips

Kledingkast

Koud he?! Dat is de vraag die dit moment veel gesteld wordt 's morgens als ik binnenkom op kantoor. Het is in een korte periode ineens koud geworden en daar moet ik in mijn kledingkeuze wel rekening mee houden.

Ik vertelde dan ook vanmiddag tijdens de lunch tegen mijn collega’s dat ik net al mijn zomerse pumps en sandalen weer terug in de schoenendozen heb gedaan en mijn wintercollectie weer heb uitgestald. Ik werd door de mannen maar een beetje vreemd aangekeken want zij snapten daar maar niks van….De dames hadden er overigens meer begrip voor en logisch, als je net als ik je zomer- en winterkleding en de daarbij horende schoenen en accessoires allemaal in de kast laat hangen; dan past het ook gewoon niet meer. Bij zo'n opruimbeurt kom je bovendien altijd weer kleren tegen die je eigenlijk vergeten was en dat is een leuke bijkomstigheid. Ik moet met schaamte bekennen dat ik tijdens deze sessie ook kleren met de kaartjes er nog aan tegenkom… dus toch een miskoop. En dan zeg ik weer tegen mezelf; 'Zie je wel, je twijfelde toen al, volgende keer niet kopen bij twijfel!' Maar goed, dat ben ik een maand later als ik ga shoppen ook alweer ‘’vergeten’’.

Eigenlijk jammer van al die kleren in je kast die je weinig draagt. Ik ben dan ook vorig jaar de uitdaging aangegaan om dertig dagen lang elke dag wat anders aan te doen en ik moet eerlijk bekennen dat het niet echt moeilijk vol te houden was. Misschien was de uitdaging groter geweest als het zestig dagen waren geweest. Maar goed, dat zou ik dit jaar nog eens kunnen herhalen! Ik kan het iedereen ook aanraden, want je wordt er wel een stuk creatiever van. Die ene leuke broek of dat rokje wil je niet al op dag vijf aan, omdat je een feestje hebt waar je dit stuk eigenlijk wilt dragen. En dus moet je hem bewaren en wat anders gaan kiezen!

Ik ga dus weer eens alles uit de kast halen en proberen zoveel mogelijk te dragen en niet alleen die vijf favoriete stukken, maar alles!

Inspiratie uit magazines

 

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies