Klasse & stijl met Kennel & Schmenger Rubriek: Tips

K&S banner

Al sinds 1980 verkopen we bij Omoda met veel liefde en passie het merk Kennel & Schmenger. Onze modehartjes maken een sprongetje bij het zien van deze supervrouwelijke schoenen.

Kennel & Schmenger, beter bekend als K&S, is een überhip schoenenmerk. Wat startte als familiebedrijf, is nu één van de grootste schoenenmerken in Duitsland en Nederland. Met meer dan 90 jaar ervaring is Kennel & Schmenger een schoenenmerk met veel trouwe fans. 

klasse & stijl
Het schoenenmerk staat voor stijl en klasse, maar hecht ook veel waarde aan het comfort van de schoenen. Je kunt tenslotte mooie schoenen hebben, maar als deze niet lekker zitten, draag je ze ook niet. Ieder paar wordt met de hand gemaakt en krijgt maximale aandacht. Zo maakt Kennel & Schmenger het mogelijk om perfect zittende schoenen te maken.

De collectie van Kennel und Schmenger seizoen 2015/ 2016

Van a tot z

Van chelsea boots tot pumps, bij Kennel & Schmenger kun je voor iedere stijl terecht. Kennel & Schmenger volgt de laatste modeontwikkelingen op de voet en je shopt hier dan ook altijd de laatste trends. Überhip dus, Kennel & Schmenger. Wij zijn fan, jij ook?

shop nu:
Kennel & schmenger

lees ook:
een zwak voor het dubarry-gemak          langere benen? zo doe je dat

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies