How to: pick shoes with pants Rubriek: Tips

Enkellaarsjes voor bij je outfit

Heb je je ooit afgevraagd of je de juiste schoenen draagt bij je broek? Wij geven je hier 5 tips welke schoenen je het beste bij welke broek kan combineren.

Het is super belangrijk dat je de juiste schoenen bij de juiste broek combineert. Dit flatteert namelijk je silhouet en je ziet er daardoor met minimale inspanning gelijk een stuk beter uit. En zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal?

Hoe? Let op, we geven je hier dé 5 combinatietips!

Wortelbroek + HIGH HEELED pumps

Een wortelbroek staat over het algemeen niet bekend als de meest flatterende broek. Dit wordt helemaal anders als je deze broek combineert met een paar killer heels. Instant vrouwelijkheid en gegarandeerd een mooi silhouet. Wortelbroek + high heeled pumps is dus de perfecte combi!

 

Draag pumps bij je wortelbroek

 

Skinny jeans + enkellaars

De enkellaars met een skinny jeans is de perfecte match! Ga voor enkellaarzen die nauw aansluiten zodat er niet veel ruimte zit tussen de enkellaars en de skinny jeans. Zo voorkom je dat de skinny jeans over de enkellaars valt.

Rosie Huntington-Whiteley gaat voor een skinny met enkellaars

 

Rechte broek + kitten heels

Uiteindelijk wil je natuurlijk altijd dat je benen zo lang en slank mogelijk lijken. Een kitten heel (kleine hak op een pump) geeft je net die elegante touch zonder dat het geheel te overdreven word.

Sabrina van afterDRK gaat voor een rechte broek met kitten heels

 

Leren skinnies + heels met enkelband

Een leren skinny is super fashionable om te combineren met heels met een enkelband. Laat de enkelband over de leren skinny jeans vallen voor een lekkere edgy look. Supermooi voor de feestdagen om te combineren met een gouden paillettentop en zwarte blazer.

Leren skinnies gaan perfect samen met heels met enkelband

Wijde broek + platte mannelijke schoenen

Bij dit soort fashion-forward broeken passen veel verschillende soorten schoenen. Wijde broeken tot enkelhoogte zijn veel gespot bij street style iconen, vaak in combinatie met loafers of lage veterschoenen. Deze schoenen maken namelijk de perfecte masculiene outfit. En laat de masculiene trend nou net dé trend van het seizoen zijn!

Wijde broek en tomboyschoenen zijn de perfecte match

Happy shopping!

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies