Hoe staan pastelkleuren? Rubriek: Tips

Mintgroene wedges

Pastelkleuren, je ziet ze in alle modewinkels al voorbij komen. Lichtroze, lichtgroen en lichtblauw springen er toch wel uit. Maar ojee, deze winter hebben mijn voeten vooral de binnenkant van mijn sokken gezien. Staan die pastelkleuren mij wel?

Elk seizoen nieuwe trends, ik moet er altijd even aan wennen. Maar zodra ik ze vaak genoeg gezien heb, begin ik ze steeds leuker te vinden. Dit komt je vast bekend voor. Nu heb ik dit dus ook met de pastelkleuren, je ziet ze in alle modewinkels al voorbij komen. Lichtroze, lichtgroen en lichtblauw springen er toch wel uit. Maar ojee, deze winter hebben mijn voeten vooral de binnenkant van mijn sokken gezien. Staan die pastelkleuren mij wel?

Sommige trends zijn moeilijk te volgen omdat het totaal niet je stijl is of omdat het je gewoon niet staat. Dit zie je nu bijvoorbeeld bij de lichte, zachte pasteltinten. Vorige week heb ik beige pumps van Unisa gekocht. Ik dacht: "Laat ik ze eens proberen, ook al staat de kleur mij vast niet." Uiteindelijk leken mijn voeten helemaal niet zo wit als ik gedacht had. En hoe vaker ik ze ga dragen, hoe meer kleur mijn voeten zullen krijgen. Op de foto’s zie je dat ik verschillende soorten lichtkleurige ballerina’s heb gepast. Ik kreeg gelijk zin in de zomer toen ik zag dat ik alle kleuren toch wel kon hebben. De winter heeft lang genoeg geduurd met alle donkere kleuren. Alle drie de ballerina’s zaten fijn, alleen die van Unisa valt klein.

Zijn jullie ook al helemaal fan van de pasteltinten van dit voorjaar? Ik zou zeggen: Gewoon doen. Want zeg nou zelf; nog wittere voeten dan ik kan toch haast niet?

Pastelkleuren bij Unisa, Guess en Scapa

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies