Help, wat doe ik aan! Rubriek: Tips

Kledingcrisis, wat moet je aan?

Wat trek ik aan met het veranderlijke weer? Lees snel verder..

Vorig jaar rond deze tijd fietste ik zonder jas onder de warme voorjaarszon en strakblauwe lucht naar mijn werk en dat is een hele tegenstelling met nu. ’s Morgens sta ik met handschoenen aan mijn ruiten te krabben en ik heb helaas mijn warme winterkleding nog steeds niet verruild voor zomerse tops, broeken en jurkjes. De grote vraag waar we allemaal mee rondlopen is, wat trek ik aan? Kun jij ook wel wat tips gebruiken, lees dan snel verder!

Mijn tip: combineer alvast wat nieuwe kledingstukken met je winterkleding en voilà, je hebt een warme outfit mét voorjaarsuitstraling. Je oude winterse kleding ziet er bovendien weer heel anders uit in combinatie met frisse kleurtjes en luchtige materialen.

Omdat ik bij Omoda werk, denk ik altijd meteen aan schoenen. Dat is dan ook meteen mijn tweede tip: Draag voorjaarslaarsjes, die zijn warm én leuk! In onze collectie zijn er echt zoveel soorten en kleuren, daar word je hebberig van. Zelf heb ik ook een laarsje gekocht, met riempjes en gouden studjes op de achterkant. Als het straks mooi weer wordt, kan ik deze combineren met heel wat outfits, zoals gekleurde broeken en leuke jurkjes. Bovendien kan ik ze nu ook al goed dragen en ook tijdens koude zomerdagen komen de laarsjes goed van pas. En houd je niet van laarsjes, kies dan voor een paar stoere sneakers!

Van zomer naar winter

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies