Goed gemutst Rubriek: Tips

Goed gemutst banner

Dit najaar mag je opvallen. Maak je outfit af met de juiste hoed of muts. Wees op je hoede en laat je inspireren over hoe je deze accesssoires goed matcht.

Hoedje van...
Nee het is geen Prinsjesdag. Kies voor de hoed, omdat hij vrouwelijk, stijlvol en praktisch is. Je ziet ze al een paar jaar voorzichtig op straat verschijnen, maar nog niet iedereen durft ze te dragen. Een hoed dragen is juist heel praktisch. Tijdens regenachtige dagen beschermt hij je haar en je gezicht tegen het slechte weer, handig dus. Én, hoeden zijn de perfecte oplossing voor je bad hair day.

Set 1 Goed gemutst

VETERSCHOEN: OMODA | PET: SUPERTRASH | SJAAL: B.LOVED

muts-have

De muts heeft misschien een stoffig imago, maar tegenwoordig is dit item on-trend. Het geeft je look een stoere uitstraling met een comfy twist. Ook zijn mutsen lekker warm. Ga voor een fashionable model met gouden details, waardoor hij toch feminine blijft. Stem je muts of hoed af met de kleuren van je outfit. Zo krijgt je look een boost.

Set 2 Goed gemutst

SNEAKERS: TED BAKER | TAS: FRED DE LA BRETONIERE | ARMBAND: TOV | MUTS: SUPERTRASH

Welke hoed past het best bij jouw gezicht?

Ja, niet iedereen staat met iedere hoed. Het is daarom belangrijk om te bedenken welke hoed er het beste matcht met jouw gezicht. Wij hebben een aantal tips onder elkaar gezet, zodat jij weet voor welke hoed je moet gaan.
Ovaal: Ga voor je favoriet, want iedere hoed is bij jou een perfect match.
Hartvormig: Veel hoeden passen bij de vorm van jouw gezicht. Let erop dat de rand niet te breed is, hierdoor kan je gezicht wegvallen.
Vierkant: Kies voor een asymmetrische hoed, zoals een flaphoed. Zet deze schuin op je hoofd en je bent klaar om te gaan.
Rond: Bij een ronder gezicht passen rondere hoeden het best. De bolhoed is jouw beste vriend.
Diamantvormig: Je hebt een echt hoedenhoofd. Breng je bredere kaaklijn in balans door voor een hoed te kiezen met een bredere rand. Ga voor hoeden met details of kies een keer voor een fancy kleur.

keep your hat up!

 

Shop hier de items:
hoeden          mutsen

 

lees ook:

even klaar met oranje          wannahave wednesday by angelien          sterkmerkwerk

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies