Dolfie - the love story Rubriek: Tips

Cosy laarzen van Dolfie voor de winter

It’s getting cold outside. Daar shop je op Omoda.nl een originele oplossing voor, namelijk de geweldige, warme en casual Dolfie’s.

Las je eerder al dat Omoda Dolfie in de collectie heeft? Er is eigenlijk nog veel meer bijzondere info over de jonge designers achter dit merk. Wat dacht je van hun filosofie, voorkeur voor fans en obsessie met pinguïns? Precies, lees snel verder.

Pinguïns

Wat heeft de pinguïn met Dolfie te maken? Alles. De pinguïn is namelijk het symbool van dit unieke merk. Dit bijzondere dier staat voor een duidelijk doel in je leven, nuttig zijn en de magie van familie. Hoe groot de groep ook is, pinguïns blijven altijd bij elkaar. Door te zingen vinden ze hun ware liefde en daarna blijven ze elkaar trouw, plus de nodige pinguïn-kids. Naast al die fantastische eigenschappen hebben ze ook nog eens geweldig goede manieren en zijn ze uitzonderlijk knap. Tenminste daar zijn de founders van Dolfie van overtuigd.

Niet voor iedereen

Team Dolfie gaat voor uniek, origineel en bijzonder. Dat was al wel duidelijk, maar ze nemen ook een flink statement in over hun fans. Ben je op zoek naar snel geproduceerde en vluchtige trends? Shop on, want dat is dit merk niet. Hou je van mooie, eerlijke producten? En hou je van de wereld en de mensen om je heen? Dan ben je de perfecte match voor dit label.

Omoda model in Amsterdam met Dolfie

Extra mooi

Dolfie gebruikt suède en ander leer als basis voor hun boots, maar zet zich ondertussen wél in voor een betere wereld. Het designteam is tegen misbruik en exploitatie van dieren, daarom checken zij zorgvuldig de herkomst en achtergrond van alle materialen. En ze gaan niet in zee met landen waar geen wetten en regels gelden voor het welzijn van dieren. Kortom: geen boots van dubieus geproduceerd leer, maar gebruik van een eerlijk bijproduct.

Was je toevallig op zoek naar eerlijke, warme, hippe, casual boots? Komt goed uit, want de Indiana enkelboots zijn er in de leukste designs.

shop je favo dolfie's: 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies