DIESEL - for successful living Rubriek: Tips

Diesel schoenen blog

Diesel was, is en blijft één van de opvallendste merken in footwear. En ook de nieuwste collectie heeft een eigen verhaal. 

From the highwayDe ss2015 collectie van Diesel komt niet direct van de runway, maar van de highway. De artistic director Nicola Formichetti nam de vrijheid van een roadtrip door Californië als bron, samen met de absolute iconen van Diesel door de jaren heen. Zelf noemt ze het ‘Venice beach skater spirit meets gas station blues’. Als je het ons vraagt dé perfecte uitleg, want de collectie is zomers met een rauw randje.

Unieke campagne

Het Italiaanse fashionmerk zorgt sinds 1978 voor pure, originele en bijzondere commercials. Ook dit seizoen is de campagne uniek, vooral door model Chantelle. Ze was deelneemster aan America’s Next Top Model en werd gescout door Tyra Banks zelf. Chantelle heeft sinds haar vierde vitiligo, dat is verlies van pigment in de huid. De boodschap van Diesel maakt alles duidelijk: iedereen hoort erbij en mag positief zijn, want het fashion label gaat ook voor lachende modellen en dat is uitzonderlijk in de mode-industrie. 

Diesel schoenen blog

Collection ss2015

De campagne past perfect bij dit seizoen, want van de collectie van Diesel word je blij. Mooie fade-effecten, fijne materialen, goede details en een flinke dosis Amerikaanse roadtrip voor de stoere touch. Ga jij voor bijzonder en uniek? Shop Diesel online

Shop:

 

 

Lees ook: 

 

Wannahave Wednesday by Bernadette          Carrière in schoenen          Omoda Weekly #16

 

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies