De big 5 in schoenenland Rubriek: Tips

big 5 in schoenenland

Ik hoorde pas iemand zeggen dat schoenen je outfit maken of breken. Helemaal mee eens, daarom 5 paar schoenen die een must zijn in je garderobe. 

1. casual sneakers

Dit seizoen is de clean look onder sneakers helemaal hip en happening, maar de sneaker is eigenlijk altijd een fijn ‘moetje’ voor je garderobe. Hij werkt bij iedere outfit ontzettend verfrissend en, nog belangrijker, sneakers lopen altijd als een tierelier.

shop sneakers

 

2. zwarte pumps

De zwarte pump, eigenlijk zegt dat al genoeg. Dit is de klassieker onder de klassiekers. Als niets werkt, niets past of niets leuk staat, dan is daar altijd nog die stijlvolle hak om je die paar centimeter extra mooiheid te geven. De onbetwiste numero uno onder de high heels.

SHOP pumps

 

3. het enkellaarsje 

Elke dag is een enkellaarsjesdag. En het maakt simpelweg niet uit of het de stoere of elegante variant is. Met stoere enkellaarsjes rock je iedere look en met een mooie hak onder je laarsje ben je immer chic.

shop enkellaarsjes

 

4. Sandaaltjes

Is de zomer in aantocht? Zet die sandaaltjes dan maar weer op je lijstje. Lekker luchtig op een warme werkdag, maar ook een must als je aan het slenteren slaat in die pittoreske stadjes op vakantie.

shop sandalen

 

5. hoge laarzen

Gewoon. Altijd. Goed. Hoge laarzen, met of zonder hak, zijn een trouwe vriend in ons land. Beautiful met een strakke jeans, maar ook hartstikke stijlvol met een mooi jurkje. 

SHOP LAARZEN

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies