Converse: de ster onder de sneakers Rubriek: Tips

Converse: de ster onder de sneakers

Dat de schoenen van Converse je outfit compleet maken, wist je natuurlijk al. Maar hoe kan het merk al ruim 100 jaar zó populair zijn?

Marquis M. Converse is de man achter het populaire merk. In 1908 startte hij zijn eigen bedrijf: Converse Rubber Shoe Company. Nog geen tien jaar later rolden de eerste All Stars van de band. Toen nog als basketbalschoen. Nu als fashion statement. Hoe dat kan? Converse is meer dan een merk. Het label is sport, muziek, art en fashion in één. Welke lifestyle je ook hebt. Converse is het lievelingetje bij iedereen.

Icoon

Basketballer Chuck Taylor scoorde enorm. Niet alleen op de basketbalvelden, maar vooral bij Converse. Hij wilde per se het logo op de enkel zodat de sneakers steviger werden. Door zijn liefde voor het merk groeide de verkoopcijfers gigantisch. Meneer Converse is zo trots dat het model naar hem wordt vernoemd. De Chuck Taylor All Star was born.

All time favourites

De All Stars zijn al jaren een must-have op sneakergebied. Makkelijk te combineren, passend bij iedere stijl en fashionable. De collectie is breed. Unieke designs, moderne prints en veel kleuren zorgen ervoor dat er altijd wel iets voor je bij zit. Of je nu voor casual, classy of stoer gaat. All Stars kunnen altijd. Gek op stylingtips? Lees dan snel het blog how to style your All Stars.

Happy Converse shopping. 


SHOP NU:

Converse HEREN           Converse DAMES            Converse JONGENS            Converse MEISJES

 

LEES OOK:

Omoda Weekly #29            Verrassend Replay           Wannahave Wednesday by Laura

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies