Coming soon: Adicolor by Adidas Rubriek: Tips

Adicolor So Icy

Ben jij gek op kleurtjes én sneakers? Dan wordt de gloednieuwe collectie Adicolor by Adidas helemaal jouw ding. Je moet nog wel ietsiepietsie geduld hebben, maar ik verzeker je, het is het wachten dubbel en dwars waard.  

PHARELL IN EEN NIEUW JASJE

Ken je die te gekke Supercolor collectie by Pharel Williams van afgelopen zomer nog? Ik had niet anders verwacht. De collectie was werkelijk waar één groot succes, de kleuren vlogen ons om de oren en alles was binnen no time uitverkocht. Reden genoeg dus om ook vol smacht weer te wachten op deze Adicolor collectie. 

Adicolor So Icy

SO ICY, SO BRIGHT, SO BREEZY

Klinkt een beetje als een slogan voor een luxe parfum hè? Maar niets is minder waar, want het gaat hier gewoon om de nieuwe en toffe collectie van Adidas. De schoenen uit deze collectie zijn opgesplitst in drie mini collecties, namelijk de so icy, so bright en so breezy collectie. Iedere collectie heeft zijn eigen kleurenpalet. Denk aan: primaire kleuren, pastelkleuren en iets donkere kleuren die typerend zijn voor de zomerdruppels in mei. En surprise, surprise, iedere kleur komt in verschillende modellen online. Welke modellen dat zijn? Dat blijft nog even geheim.

Ach, nog maar een paar nachtjes slapen tot 1 maart, dan komen de schoenen van de eerste so icy collectie binnen. Voor de so bright en so breezy moet je nóg meer geduld hebben. Maar weet je wat, ik wacht gezellig met je mee. Want ook ik kan ze niet laten staan.

Shop de adicolor-collectie:


liever een andere adidas-topper? shop hier:
ADIDAS            adidas dames          adidas heren          adidas meisjes          adidas jongens

Lees ook:
Adidas supercolor: get ready          new in: Adidas stan smith 


charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies