Color blocking voor heren Rubriek: Tips

Colour blocking voor heren

Jarenlang hamerden de vrouwen in mijn omgeving er op, dat ik de delen van mijn outfit op elkaar af moest stemmen. Braaf deed ik dat dan ook.

Trok ik een grijs shirt en een spijkerbroek aan, hoorde daar grijze schoenen bij. En dit dan altijd, ieder dag. Het leidde vaak tot grote stress voor de kast en de spiegel…
 
Maar gelukkig is ‘color blocking’ al een tijdje in de mode. Het scheelt mij veel tijd en grijze haren. Ik schiet nu lukraak in wat kleren en laat mijn voeten in twee schoenen glijden. Hoogstens één wissel heb ik nodig om een outfit te hebben, waar mee ik over straat kan.

Wit shirt, blauwe broek, groene schoenen…het is helemaal in nu. En naast het feit dat er minder kledingcrisis is bij mij, is er een nog groter voordeel: ik kan al mijn schoenen weer dragen. De rode en de gele, maar favoriet blijven de groene.   

Colour blocking met schoenen

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies