Bruiloft: What to wear Rubriek: Tips

wat draag je naar een bruiloft

Bruiloften zijn de leukste feestjes van het jaar. Er is alleen altijd één dingetje waar we - vooral wij vrouwen - ons druk om maken. What to wear? 

Een outfit voor een bruiloft kies je niet zomaar even uit. Wat te denken van een jurk, clutch, accessoires en de perfecte schoenen om je outfit mee af te maken. Veel om over na te denken dus. De belangrijkste tip: “Don’t outdress the bride”.

Dresscode Wit is een absolute NO GO op een bruiloft. Het kan en mag gewoon niet. Wit is de kleur van de bruid. Het is haar dag om in de spotlights te staan. Probeer kleuren die dichtbij wit komen dan ook te vermijden. Vaak staat er op de uitnodiging een dresscode. Dat kan fijn zijn, maar misschien is het niet helemaal jouw ding. Blijf dicht bij jezelf en kies iets uit waar jij je fijn in voelt.

wat trek je aan naar een bruiloft

High heelsDe pumps en sandalen zijn de echte wedding toppers. Ze hebben een hoge en vrouwelijke hak en zijn echt perfect voor bij iedere jurk. Unisa heeft ze in prachtige natuur- en pasteltinten, wat natuurlijk heel goed samen gaat met een bruiloft. Heb je een natural look en wil je jouw outfit iets meer laten shinen? Ga dan voor een leuke print.

Geen ster met hakken?

Op hakken lopen is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. En dat je halverwege de dag niet meer vooruitkomt, willen we natuurlijk niet. Geen paniek, een lager hakje of een chique ballerina kan ook echt goed onder een jurkje.

Mannen in pak

Als man draag je natuurlijk een mooi pak. En bij een mooi pak is een geklede schoen een must. Heb je een donker pak? Ga dan voor zwarte, donkerbruine of donkerblauwe schoenen van bijvoorbeeld Van Lier. Bij een lichter pak gaan bruin en beige schoenen heel goed samen. Mag het iets meer opvallen? Ga dan voor een mooi detail zoals een printje van Floris van Bommel.

Matching Couple
Ga je samen met je liefje naar een bruiloft dan is het super leuk om matchend op het feest aan te komen. Dit kan al in kleine details. Bijvoorbeeld de stropdas in dezelfde kleur als de jurk of samen met dezelfde kleur schoenen. 

 

shop hier:

pumps            sandalen            ballerina's          geklede schoenen

 

 

lees ook:

espadrille crush            word jij onze nieuwe stagiair?            shimmer & shine 

 

 

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies