Back to work Rubriek: Tips

pumps

Is je vakantie over, uit en sluiten? Dan mag je als troost natuurlijk wat nieuws uitzoeken voor op de werkvloer. 

Lang leve de zomer, maar als je vakantie voorbij is dan weet je dat de herfst op de loer ligt. Om jezelf dubbel te troosten, want einde holiday én herfst, is dit het moment om een mooi paartje aan te schaffen. 

hoog en droog

In de quote challenge was het één van de favorieten en wij knikken alleen maar ja bij deze waarheid: Pumps up! Je hooggehakte vriendinnen mogen altijd. Als je na de vakantie met pumps op het werk verschijnt, dan is het al 1-0 voordat je de computer aanslingert. En denk je dat een pump alleen mag bij een deftig pak? Think again, want high heels zijn de partner in crime van een goede jeans. 

back to work met nieuwe schoenen

gelijkvloers

Ben jij de collega die geen minuut stil zit of sta je gewoon graag stevig in je schoenen? Ik stel je even voor aan mijn steun en toeverlaat: de platte schoen. Chelsea boots en brogues zijn heerlijk onder een knap jasje of pantalon. Is casual ook oké bij jou op de vloer? Pak dan af en toe je sneakers mee.

een enkeltje

Ja, daar is ‘ie weer. Het enkellaarsje gaat nooit meer op retour. Een gespje hier, printje daar of in stunning suède, het mag allemaal. Perfect onder een rok, mooi bij een broek en ideaal om je business look te upgraden. shop:         enkellaarsjes        veterschoenen         pumps

lees ook:         Favourites: fall/winter 2015         Schoenen, schoenen en nog meer schoenenLees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies