Alles over Omoda's eigen label Rubriek: Tips

blog omoda label

Zie je steeds vaker een fijn paar schoenen van het Omoda-merk? Dan is het natuurlijk tijd voor wat extra info over ons label van Europese bodem. 

Snel met trends

Merken maken collecties ver voor een seizoen aanbreekt, maar bij ons eigen merk werkt dit anders. Het inkoopteam van Omoda is direct betrokken bij het ontwerpproces en buigt zich over de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat je heel snel een nieuwe trend kan lanceren in je collectie en dat is alleen maar leuker voor jou.

Made in EU

En ook fijn, de collectie komt van Europese bodem. In Portugal, Spanje en Italië wordt er met de fijnste materialen en goed vakmanschap ieder seizoen een knappe collectie weggezet. Waarom daar? Omdat Italië het schoenenmekka van de wereld is en omdat in Portugal en Spanje het beste materiaal voor handen, in de juiste handen is. Daarna komt een sample naar ons HQ om gecheckt en doorgepast te worden. Pas als dit paar helemaal voldoet aan de verwachting komt het in de online shop en winkels. 

omoda pumps outfit

Van Omoda voor jou

Om het allemaal nog leuker te maken kan je de eerste twee weken van mei de limited edition Omoda-tas kiezen als je schoenen shopt. Daarnaast krijg je korting op selected sneakers. Extra leuk, want ook dit seizoen mag een mooie sneaker niet in jouw garderobe ontbreken. 

Shop nu de items uit dit blog:


SHOP:
Omoda


Lees ook:

Wannahave Wednesday by Maurits          Festival Fever          DIESEL - for successful living          

 

 

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies