Alleen maar nieuwe sneakers Rubriek: Tips

dames sneakers online

Sneakers zijn altijd een goed idee en nieuwe sneakers al helemaal. Maar nu zag mijn oog vanmorgen toch wel hele fijne, vlamnieuwe exemplaren in de online shop.

FavouritesWeet je wat ik het aller-aller-leukst vind aan de sneaker? Dat het niet uitmaakt wat voor stijltje je hebt of welk type je bent, want er is al-tijd een ontwerper die er een fraaie sneaker bij bedenkt. Zo zijn de Converse All Stars mijn allerliefste favourites. Zie je Anneke? Dan zie je Stan Smith, of in ieder geval de Adidas-variant. En Amber neemt bijna ieder seizoen een awesome paar van Michael Kors mee naar huis, ook al denkt ze dat we dit niet zien.

sneakers voor dames uit de Nike collectie

ALERT Sneakers shoppen staat standaard hoog op mijn to do-lijstje, maar ik kreeg vanmorgen de allergrootste alert. Zonder bijbedoelingen, uiteraard, snuffelde ik nietsvermoedend rond tussen de nieuwe arrivals en wat zag ik daar? Sneakers, heel veel nieuwe sneakers. Kijk, ik kan me normaal prima inhouden. Maar niet als het gaat om heerlijk-zittende-knappe-nieuwe-sneakers. Niet gek toch? En om het voor jou extra relaxed te maken, hier een voorproefje van al dat leuks.

Nog meer sneakers uit de damescollectie

happy sneaker shopping allemaal: 
SHOP: 
SNEAKERS          NIEUWE COLLECTIE          SALE 

lees ook: 
print, print en nog meer print         stem op omoda
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies