Adidas Supercolor: Get Ready Rubriek: Tips

Adidas Supercolor

Ben jij er klaar voor? Vrijdag 27 maart kwamen de Adidas Supercolor sneakers online, de unieke, kleurrijke collectie van Pharrell Williams. Deze collectie is ondertussen aangevuld met andere kleuren.

Adidas & PharrellDe sneakers van Adidas zijn natuurlijk al een echte hit. Denk maar eens aan de Stan Smith collectie, grote kans dat ook jij zo’n tof paar in je kast hebt staan. Adidas samen met Pharrell Williams, dat maakte ons extra nieuwsgierig naar de collectie. Het resultaat mag er zijn: het geweldige 70’s model sneaker met een kleurrijke twist van Mr. Williams himself.

Matched met iedereen“Supercolor is a celebration of equality through diversity”, zegt Pharrell Williams. Met de supercolor collectie kiest iedereen zijn of haar eigen kleur en je bent dus altijd uniek.

Jouw supercolor

Pharrell wil laten zien dat iedereen gelijk is, maar toch uniek. Met een eigen kleur maak je een persoonlijk statement. En omdat er zoveel kleuren zijn, is de keuze reuze. De volgende sneakers met de leuke kleuren van Adidas genaamd Superstar zijn een vervolg op de Adidas Supercolor collectie:


SHOP:
Alle adidas sneakers          ADIDAS dames SNEAKERS     

Lees ook: 
NEW IN: ADIDAS STAN SMITH      

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies