18x nieuw binnen voor mannen Rubriek: Tips

18x nieuwkomers voor mannen

Benieuwd naar de vreemde eenden, superhelden en oude iconen in een nieuw jasje? Wij presenteren je de 18 beste nieuwkomers uit de herencollectie. Aan jou om je favoriet te kiezen. 

Vreemde eend in de bijt

Opvallen? Dat doe je met deze bijzondere schoenen uit de nieuwe collectie voor mannen. Voor je het weet is de eerste terrasjesdag een feit. En hoe kom je beter voor de dag dan met een flitsend paar aan je voeten? Dit zijn de tofste vreemde eendjes:

Superhelden

Dit zijn ze dan, de superhelden met een grote S. De trouwe honden van de mannencollectie, die keer op keer de top weten te bereiken. We hebben het natuurlijk over de witte sneaker, de cognac geklede schoen en niet te vergeten, alles wat blauw is. Met deze herenschoenen maak je altijd een goede keuze:

Oude iconen in een nieuw jasje

Ooit razend populair en nu terug van weggeweest: dit zijn de oude iconen. In een nieuw jasje, dat dan weer wel.
Met als koploper natuurlijk Adidas en zijn Originals. De Superstar bijvoorbeeld, die zijn opmars maakte in de jaren ’70 en altijd herkenbaar is aan zijn karakteristieke rubberen neus. Ook de Adidas Stan Smith is niet aan te slepen. In 1971 ontworpen ter ere van tennisser Stan Smith, die nog steeds is afgebeeld op de lip van de schoen. Minder bekend, maar zeker net zo leuk, is de Hamburg-schoen van Adidas. Niet vernoemd naar de lekkere vette hap, maar bedacht als eerbetoon aan de Duitse stad Hamburg.
Een icoon die we ook zeker niet mogen vergeten is de All Star van Converse. Ooit gemaakt als basketbalschoen, maar al snel door iedereen omarmd.

Dit waren de beste nieuwkomers van voorjaar 2016. Natuurlijk maar een greep uit de grote collectie van onze topmerken.

KOOP:
HERENSCHOENEN            ADIDAS HEREN SNEAKERS            CONVERSE HEREN SNEAKERS            

 

Lees ook:
SuperStijlvol met antony morato           Klassieker: puntige herenschoenen

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies