12x winterboots voor mannen Rubriek: Tips

12x enkelboots voor mannen

Wat nou koukleumen met oud & nieuw. Niks onderuit gaan met die gladde, nette schoenen. Deze winter geen gedoe, want in deze 12 boots sta je stevig. 

Natuurlijk leuk, die winter. Maar erg praktisch is het niet als de straat in een ijsbaan is veranderd. Hetzelfde verhaal met oud & nieuw. Sta je dan, in je nette kleren kou te kleumen. Legaal vuurwerk afsteken zou dé belevenis van het jaar moeten zijn, maar zo ren je het liefst weer zo hard mogelijk naar binnen. Nee, dit jaar pak je het anders aan. Dit jaar steek je jouw voeten in een paar warme winterboots. 

Yellow Cab heren enkelboots
Schoenen: Yellow Cab 89,00

Ruwe bolster, blanke pit

Ben jij een gevalletje ruwe bolster, blanke pit? Een paar workerboots zijn je op het lijf geschreven. Een beetje ruig, lekker mannelijk en toch stijlvol. Dat laatste stelt vooral de vrouw op prijs. Workerboots draag je een tikkie nonchalant met niet te strak gestrikte veters. Deze boots doen het goed bij een jeans.


Keurig gekleed

Dat winterboots altijd een stoer uiterlijk hebben, is een fabeltje. Er zijn echt wel boots met een keurig gekleed uiterlijk. Vaak hebben deze wel leren zolen, waardoor het slipgevaar groter wordt. Kies voor zolen met rubber voor wat extra grip. Met deze boots kun je in ieder geval prima aan het kerstdiner bij de (schoon)familie schuiven.


Het echte werk

Leef je meer buiten dan binnen? Ga dan voor het echte werk: ruig leer, grove zolen en een warme voering. Een stoere jeans, dikke sokken, een outdoor jas en je bent zelfs in staat om de noordpool te trotseren. Oké, dat laatste is misschien wat overdreven, maar de Hollandse kou kan je prima aan. 


Chelsea wat!?

Chelsea boots, de halfhoge laarsjes met een elastieken inzet aan de zijkant. Veel mannen zijn nog een beetje voorzichtig met deze trend. Toch zijn er redenen genoeg om ze aan te schaffen. Chelsea boots zitten prima, veters strikken is verleden tijd en ze staan goed bij casual en netjes.Overtuigd van de winterboot? Bekijk alle varianten in de sale:

Shop nu:

ENKELBOOTS VOOR MANNEN

 


Lees ook:
Top 10 nette herenschoenen            Op bezoek bij van bommel

 

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies