Zwart of kleur? Rubriek: Nieuws

Colour blocking op wedges

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: het kiezen van nieuwe schoenen is een drama voor mij. Het is hartstikke leuk om te doen, maar twijfelen doe ik over alles: kleur, model, type enzovoort.

Misschien wel omdat er zoveel keus is, maar nog waarschijnlijker omdat ik in de maand oktober geboren ben, de maand van de weegschaal.

Kleurrijke wedge sneakers van Björn Borg

Hoe kom ik dan uiteindelijk tot een keuze? Ik begin met het scannen van alle schoenen op de site, vaak bij het binnendruppelen van de nieuwe collectie. Hierbij valt al 70% op het eerste gezicht af. Vanaf dit punt heb ik wel een idee wat voor soort schoen ik zou willen hebben. Zoals nu is dat een wedge sneaker of een cowboylaars omdat ik deze soorten schoenen nog niet in mijn kast heb staan.

Vanaf hier ga ik kijken welke modellen mij het meest aanspreken. Dit lukt ook altijd nog aardig, doordat ik iets mooi of totaal niet mooi vind. Dan ga ik kijken welke kleuren er beschikbaar zijn en welke kleuren schoenen ik al in mijn kast heb staan. De kleur vind ik de moeilijkste keuze, omdat het model dan sowieso al leuk is...

De verschillende kleuren schoenen die nu in mijn kast staan zijn bruin, blauw en vooral zwart. Best wel saaie kleuren dus. Zwart is altijd zo lekker safe. Daarom zou ik er graag eens een kleur aan toe willen voegen. Om dit te doen, kijk ik eerst even verder naar de kleding die ik heb voor de herfst en winter. Ik zie veel bruinblauw en zwart weer. Verder zie ik nog een rood jasje hangen die matcht bij de rode wedge sneakers van Björn Borg. Rood zou ik verder kunnen combineren bij zwart en bruin. Andere wedge sneakers die ik op het oog heb zijn die van Serafini in het grijs met tijgerprint. Als ik kijk naar de korte laarzen vind ik eigenlijk vooral de bruine laarzen van Sendra erg leuk. Dit is natuurlijk al een kleur die ik heb.

Ik heb ze allemaal al even gepast in het magazijn wat nog niet geholpen heeft bij mijn keuze. De rode sneakers zijn nu uiteindelijk de enige schoenen met een kleur. Ik zit dus vanaf hier in dubio en kom er niet uit. Hebben jullie advies voor mij? Of zal ik toch maar gewoon een zwart paar uitzoeken? Ik kom erop terug!

Een korte cowboylaars van Sendra

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies