Zitten ze lekker? Rubriek: Nieuws

“Schoenen bieden bescherming voor de voeten tegen kou, vuil, een harde ondergrond, etc. Ze kunnen het lopen gemakkelijk maken, of juist niet.” Die laatste drie woorden op Wikipedia zorgden voor een grote glimlach.

Elk jaar koop ik weer schoenen die ontzettend mooi zijn, maar misschien toch niet zo heel lekker zitten. Natuurlijk wordt dat niet snel toegegeven, want “dan had je ze niet moeten kopen”. Ik heb helaas al heel wat blaren door kunnen prikken. Nu ben ik gelukkig niet de enige die weleens schoenen aan heeft die wat minder lekker zitten. Bij sommigen straalt het er vanaf als ze voorbij komen ‘lopen’. Anderen vinden vooral dat de schoenen niet lekker zitten. Hier kunnen  kinderen last van hebben. Pas hoorde ik een meisje in een winkel zeggen, dat “deze schoen echt niet lekker zat”, voordat ze het schoentje ook maar gepast had. De echte reden dat ‘de schoen niet lekker zat’ was, dat ze liever de schoenen wilde hebben, die ze zelf had uitgekozen. Toen ik daar wat over na zat te denken, bedacht ik dat mijn zusje daar eigenlijk ook wel een handje van heeft. Schoenen zitten alleen niet lekker als ze die niet wilt hebben. En eigenlijk deed ik het vroeger zelf ook al. Het was de enige manier om er voor te zorgen dat mama de schoenen niet zou kopen. Nu koop ik zelf mijn schoenen en is dat probleem opgelost. En wat zijn er leuke schoenen deze zomer! Zoveel keus, zoveel soorten en zoveel kleurtjes! Binnenkort maar eens wat leuks uit gaan kiezen: ballerina’s, slippers, sandaaltjes en pumps. 

door Administrator
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies