Winter is coming Rubriek: Nieuws

Koud in de sneeuw

Winter! Dat betekent koude temperaturen en veel sneeuw! Of toch niet…?

Zoals het er nu naar uitziet gaan we een zachte winter tegemoet, nog geen reden dus om snowboots te kopen. Tenzij je op wintersport gaat, of is dat voor jou geen goede reden snowboots te kopen?

Zelf ga ik graag op wintersport, maar koop hier nooit speciale schoenen of laarzen voor. Ik heb een paar Timberland schoenen die wel tegen een stootje kunnen en ook waterdicht zijn. Zo zijn mijn voeten prima bestand tegen de sneeuw. Ook voor de après-ski lijken mijn Timberlands bovendien uitermate geschikt! Hoewel het best ‘robuuste’ schoenen zijn, is geen enkele ‘move’ op de dansvloer te gek voor mij met deze schoenen aan. Dat kan wellicht ook komen doordat mijn pareltjes na een paar schnapps en bier wat licht aanvoelen?

Na de vakantie zien mijn schoenen er wel vies uit moet ik zeggen, maar nadat de schoenmaker (die wij hier op de werkvloer hebben rondlopen) mijn favoriete schoenen met speciale zalfjes en crèmepjes opboent, zien ze er weer spik en span uit! Ik zeg: Op naar de volgende wintersport!

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies