Winnaars SPM scooters Rubriek: Nieuws

SPM Scooters

Zaterdag 17 november zijn er maar liefst twee elektrische scooters overhandigd aan de winnaressen van de SPM-actie. Eén van de scooters werd overhandigd in Omoda Hellevoetsluis, de andere in Omoda Roosendaal. 

Beide dames hebben de scooter gewonnen bij de aankoop van een paar SPM-laarzen bij Omoda Schoenen. Stipt elf uur ’s morgens stapte mevrouw Vlasblom Omoda Hellevoetsluis binnen, waar ze warm werd ontvangen door een team van Omoda en een team van SPM Shoetrade. Zij is één van de winnaressen van een gloednieuwe elektrische scooter en is, vanzelfsprekend, erg blij met de prijs. De scooter is bij de juiste persoon terechtgekomen, want ze kan de scooter goed gebruiken om kleine stukjes in de buurt te rijden. Daarnaast vindt ze het ook erg fijn dat de scooter elektrisch en dus milieuvriendelijk is.

’s Middags om half twee werd de tweede scooter uitgereikt aan mevrouw Stroo uit Yerseke. Ook zij was erg blij met haar nieuwe scooter. Deze mevrouw vertelde een groot fan te zijn van SPM, omdat dit merk een brede maatvoering heeft. Ook deze winnares gaf aan blij te zijn dat de scooter zo milieuvriendelijk is. 

SPM en Omoda hebben deze actie in september ingezet. Bij iedere aankoop van een paar SPM laarzen of schoenen in alle winkels en de online shop van Omoda ontving de klant in die maand een kaartje, waarop men de gegevens in kon vullen. Hieruit zijn de twee winnaressen geloot. Wij wensen beide winnaressen veel plezier met hun nieuwe scooter!

Elektrische scooter van SPM

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies