Warme schoenendag Rubriek: Nieuws

Met UGGs blijven je voeten zeker warm

De winter is tot nu toe een beetje een laffe winter. In november riepen Helga en Piet nog dat de kou eraan kwam, maar weinig actie aan het koufront.

Rond de jaarwisseling ontstond onze gegronde twijfel. As we speak is het begin februari en vorig weekend was het maar liefst min één. Niet dat ik klaag. Alleen stoom ik dan liever direct door richting lente, in plaats van opgescheept te zitten met dit treurige weer. Eén voordeel. Of het nu gevoelstemperatuur Noordpool met een laagje verse sneeuw is of het regent dat het giet, warme laarzen will do in allebei de situaties.

 Schoenen gevoerd met imitatievacht

Wintertenen

Als alle vijvers de komende weken dichtvriezen, een Elfstedentocht onafwendbaar is en ik vooral niet geklaagd heb over een laffe winter, dan loop ik alleen nog maar met hele warme vachtlaarzen rond. Ik doe alles voor een paar warme onderdanen en voor fashionable, warme voeten zelfs nog iets meer. Niets is erger dan een stel onderkoelde wintertenen.

 7 februari: warmetruiendag

Dat brengt me trouwens op de warmetruiendag, die is op 7 februari. Ik hoop voor de initiatiefnemers dat het dan voor de vorm een beetje vriest. Ook stel ik voor dat we daar warmeschoenendag van maken. Als je koude voeten hebt, dan kom je namelijk nooit op temperatuur. Geldt ook voor een bevroren hoofd. En mocht die winter dan toch uitblijven, dan heb ik die dag in ieder geval een excuus om stoere en gevoerde winterboots te kopen.

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies