Vakantie! Rubriek: Nieuws

Op vakantie

Na uren zoeken op het internet, het doorbladeren van de vakantieboeken en het je verlekkeren aan al die mooie plaatjes - waardoor de foto’s wel verbleekt lijken - heb je eindelijk je bestemming gevonden.

Je weet dat dan ook de dag komt dat je koffers moet gaan inpakken, dat deze nog kleiner lijken dan vorig jaar en dat je juist die mooie, leuke en meest geliefde schoenen thuis zult moeten laten. Aangezien je een heeeel klein hoekje wilt openlaten voor die heerlijk impulsaankoop, of dat ene paar prachtige “die kon ik toch niet laten liggen” pumps, die zeker te weten mee naar huis zullen moeten en je bijbetalen voor extra bagage nu nog niet nodig vindt, moet en zal je keuzes maken.                                                                      

Iedereen weet dat je voor een safari geen pumps mee gaat nemen, maar wat nu als je één keer tijdens deze geheel actieve en stoffige vakantie romantisch  of chique uit eten kunt?

Je begint….
Voor iedereen die een beetje actief bezig zal zijn (waar ik ook een dag  megashoppen onder versta) zal een paar fijne, prettige makkelijke en heerlijk zittende stappers mee moeten nemen. Maar heb jij nou van die heerlijke slippers waar je de wereld mee rond kan, waarom dan gaan voor die lelijke hardloopschoenen?

Wees voorbereid op het ontmoeten van de liefde van je leven, een huwelijksaanzoek of dat je ontdekt wordt als model, en vergeet daarom toch niet een paar van je prachtige pumps mee te nemen!

Een vakantie betekent ook relaxen, chillen, rustig aan doen, naar het strand of het zwembad. Maar wat is dan leuker dan je bikini opfleuren met prachtige sandaaltjes, met strasssteentjes, kraaltjes of gevlochten bandjes?

Voor het reizen kun je kiezen voor je leukste, eigenlijk beter niet mee te nemen prachtige schoentjes, waarbij je knieën zullen bezwijken onder de zware last van het dragen van je koffers, of jezelf afvragen of je ook de terugreis zit te wachten op dergelijk ongemak.

Nu heb ik dit jaar een zonnige bestemming, en ik neem mee: De Fred De La Bretoniere dames esspadrilles voor al het ongemak met sjouwen met koffers, voor het toch gekleed voor de dag komen en passend voor elke outfit, van jurkje tot skinny. Zodra ik een voet in de zon zet, trek ik aan mijn lieftallige sandaaltjes van Lazamani, want al zou ik dan bij het zwembad komen, deze staan geweldig bij mijn bikini! Voor al het gemak en het even gauw een boodschapje halen, heb ik mijn Scholl slippers meegenomen, deze kunnen tegen water en zijn verstelbaar! En die prachtige kleurige Guess pumps neem ik mee, voor mijn romantisch avondje.

 

Mijn schoenen must-haves voor op vakantie

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies