Supertrash, Liu- Jo & Cowboysbag Rubriek: Nieuws

Nieuw bij Omoda: Supertrash, Liu-Jo & Cowboysbag

Sinds een aantal seizoen is de tassen collectie bij Omoda behoorlijk uitgebreid. Zo ook dit seizoen, we hebben ook weer een aantal nieuwe merken zoals Liu-Jo en Cowboysbag!

En dat is leuk voor de tassen liefhebbers onder ons:-)! Ik persoonlijk ben altijd fan van de tassen van Unisa, dit komt vooral omdat je hiermee je outfit kunt afmaken als je al een paar Unisa pumps hebt gescoord...ze zijn namelijk in exact dezelfde kleur te verkrijgen. Helaas zijn deze tasjes nog niet binnen maar ze komen er binnenkort aan!

De tassen van Cowboysbag waren het afgelopen seizoen ook al erg populair en terecht, deze tassen zijn trendy en passen precies in het modebeeld van dit seizoen!

Liu-Jo is een nieuw merk voor ons maar is opgericht in 1995, het is een zeer populair merk en heeft dan ook al veel naamsbekendheid opgebouwd.

Hierboven ook nog een foto van de tassen van Supertrash. Ook dit merk staat erom bekend dat je je hele outfit kan afmaken van schoen tot tas, en hierbij zelfs een bijpassende portemonnee, de kleuren dit seizoen zijn olijfgroen en zwart.

Ik hoop dat jullie wat tassen inspiratie hebben gekregen!

New arrivals van Liu Jo & Supertrash

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies