SuperTrash: Big Bang The Rise of Women Rubriek: Nieuws

SuperTrash

Onze innerlijke fashionista’s zijn al het hele weekend buiten zinnen van enthousiasme. Het is Fashion Week in Amsterdam.

Het programma staat vol met een mooie mix van gevestigde namen, aanstormende talenten en onbekende designers. Zaterdag was Olcay Gulsen aan de beurt om haar nieuwste SuperTrash collectie te showen. Deze winter staan de schoenen van SuperTrash in het teken van rubber, dierenprints en goede studs en accenten. Perfect om de winter mee te doorstaan. In september showde Olcay al veel glitter, kleur en prints bij de presentatie van haar St.Girls voorjaarscollectie. De front row vulde zich met mini-stijlicoontjes om alvast te kijken hoe vrolijk de lente van 2014 eruit ging zien. De volwassen, bekende modegezichten schoven zelfs een paar rijen voor ze op. De inspiratie van SuperTrash was Hawaï en aan de voeten van de kleine modellen prijkten dan ook leuke, felgekleurde teenslippers en schoenen in pasteltinten. Met deze collectie sta je zeker zomers in je schoenen, bij een Hollandse zomer of tropische temperaturen.

Olcay Gulsen showt de SuperTrash collectie

De sneakpeak voor dit najaar zagen we deze week al in Amsterdam bij de presentatie van de SuperTrashcollectie: Big Bang The Rise of Women. Een flinke Star Wars-vibe, bruin en zilver, veel mutsen en hoeden en grote gouden statementsieraden. Olcay verloor haar pump bij haar bedankje. Uiteraard loste ze dit op de enige juiste manier op: zelf het hardst lachen. Nog even geduld tot we al het moois van dit najaar in onze kast uitstallen,  maar tot die tijd is het smullen van al het fijns uit de collectie van dit voorjaar. Veel nieuwe, fijne SuperTrash-items.

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies