Sterk merkwerk Rubriek: Nieuws

Sterk merkwerk

Een laarsje van ontwerper zus en een sneaker van designer zo. Ook zo’n schoenencollectie? Lorenzo, Didi en Iris niet. Zij gaan voor het trouwere merkwerk.

Iris

Shabbies Amsterdam bestaat 10 jaar, past Iris de Ronde (23) daar even goed bij met haar 10 paar Shabbies. Ze kreeg het merk met de paplepel ingegoten.

ZUSSENLIEFDE

“Elk jaar kregen mijn zusjes en ik een paar Shabbies, maar vaak genoeg kochten we er zelf nog een paar bij. Je begrijpt het, de Shabbies vlogen ons om de oren. Ruilen, afspreken en passen, alles voor de leukste outfit met een paar Shabbies. Nu is iedereen eigenaar van een eigen collectie, maar dan wel met die leuke momenten van vroeger erbij.”

OEPS-MOMENT

“Ik zette ooit wat Shabbies te koop en het was meteen raak. De koper was natuurlijk dolenthousiast, ik ineens toch iets minder. Ik had al voordat ze de deur uit was spijt van mijn deal. Als troost heb ik een nieuw paar aangeschaft. Ja inderdaad, dat was een wijze les. Ik verkoop mijn Shabbies nooit meer.”

Lorenzo

Lorenzo Wijers (20) doorloopt zijn opleiding tot slager het liefst op Adidas. Hij heeft 20 paar in maat 46 op zijn naam staan, die schoenmaat bereikte Lorenzo al toen hij 11 was.

PERFECTE MATCH

“Schoenen en kleding, dat moet voor mij matchen. Daarom heb ik ook twintig paar. Soms vinden mensen het raar dat ik Adidas spaar, maar ik wil elke keer weer de perfecte sneaker vinden bij mijn outfit. Dat blijft een uitdaging.”

NACHTWERK

“Ik hou van collectors items sparen en soms gaat dat best ver. Ik heb zelfs een keer ‘s nachts mijn wekker gezet om een nieuw paar te bestellen. Daar werd mijn vriendin niet echt blij van, maar ik moest ze hebben. Ik droom nog wel van een inloopkast, dan kan ik al mijn schoenen op kleur uitstallen. En dan ook één voor mijn vriendin, om het goed te maken.”

Didi

Didi de Windt (21) stapt van die ene geweldige sneaker hoppa in de andere mooie pump. Als het maar één van haar 19 geliefde SuperTrashjes is.

I WANT IT ALL

“Doordeweeks huppel ik het liefst door de Sport Hogeschool op een sportief paar sneakers, maar in het weekend haal ik mijn oogverblindende pumps uit de kast. En vergeet mijn shiny sandalen en handige regenlaarsjes niet. Ik ben verliefd op elk paar van SuperTrash en ik wil ze altijd allemaal in alle kleuren.”

SUPER ADDICT

“Ik kwam zelfs iedere week in de store en als een winkel SuperTrash had dan stond ik binnen. Zonder iets moois ging ik niet naar buiten. Eén van mijn best gescoorde items zijn mijn zwarte motorlaarsjes.”


shop het favoriete merk van Iris, Lorenzo en Didi:
shabbies amsterdam            adidas            supertrash

BENIEUWD NAAR HET hele MAGAZINE? LEES HEM HIER


lees ook:
wannahave wednesday by angelien            amersfoort, shoppen zoals 't hoort            omoda weekly #41

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies