Sinterklaas Rubriek: Nieuws

Het perfecte cadeau voor sinterklaas: schoenen

Sinterklaas is in het land en dat betekent weer verlanglijstjes opmaken voor pakjesavond. Weet jij al wat je wilt vragen aan onze Goedheiligman? Een nieuwe televisie, laptop of tablet?

 Ik zou het allemaal wel willen, maar ik denk niet dat ik het afgelopen jaar zo braaf ben geweest dat al deze wensen in vervulling gaan… Misschien dan toch voor iets goedkopers gaan: een usb stick, of misschien wel een paar schoenen?

In het laatste geval heeft Omoda de perfecte oplossing; bestelde schoenen kunnen namelijk in speciaal Sinterklaas-papier worden ingepakt! En als je geen Sinterklaas viert maar wel kerst, kies dan voor kerst-inpakpapier. 

Behalve dat de mensen in Nederland hun verlanglijstje kunnen samenstellen aan de hand van de Omoda-website, kunnen Sinterklaas en zijn Pieten ook zeker slagen bij Omoda. Voor de Pieten zijn de New Balance schoenen uitermate geschikt. De hulppieten zullen dan zeker geen last meer hebben van evenwichtsproblemen op de gladde daken! Daarnaast zullen zij vele kilometers kunnen lopen met de zware cadeaus onder de arm, zonder pijn in de voeten te krijgen. 

Voor Sinterklaas heeft Omoda ook zeker geschikte schoenen in zijn assortiment. Wat denk je van de korte of lange laarzen voor mannen? De laarzen zijn uitermate geschikt om een ritje op Amerigo te rijden.  Bovendien zijn de laarzen voor heren deze winter helemaal hip. Sinterklaas zal er de show mee stelen!

Sander
door Sander
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies