Shoppen met vriendin Rubriek: Nieuws

Gezellig shoppen met vriendin

Shoppen met mijn vriendin, voor mij minstens eenmaal per maand een verplichte, maar leuke activiteit. Hierdoor begin ik steeds meer verstand van vrouwenmode te krijgen.

Zo betrapte ik mijzelf er zelfs op dat ik met een verkoopster een gesprek had over de leuke pasteltinten die helemaal in zijn voor deze lente en zomer. Samen met die dame bracht ik de ene na de andere broek, topje, blouse van een rek naar het pashokje waar mijn vriendin het allemaal paste.

Bij het showen waren de verkoopster en ik steeds heel enthousiast. Logisch natuurlijk, want zij wilde de kleding verkopen, terwijl ik een gezellige avond wilde. Buiten dat stonden de pasteltinten ook erg leuk. Her en der werd er ook een donker kledingstuk gepast en soms samen met de kleurtjes getoond. Ook die combinaties stonden heel goed.

Hoewel ik meer verstand krijg van vrouwenmode, weet ik nog steeds niet veel van vrouwen. Uiteindelijk ging er namelijk enkel een donker setje mee naar huis. Maar ach, bij een stel pastelkleurige pumps of enkellaarzen staat dat haar uiteraard ook erg goed! 

Shoppen bij Omoda

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies