Schoenen top 10 Rubriek: Nieuws

Mijn schoenen top 10

Onlangs heb ik geschreven over mijn favoriete top 10 voor dit seizoen. We zijn nu alweer een aantal weken verder en ik moet zeggen dat mijn tien toppers toch alweer gewijzigd zijn.

Dagelijks kwamen er nog vrachtladingen schoenen binnen en daar zaten toch wel een paar erg leuke exemplaren tussen...

Ik heb mijn schoenencollectie thuis dan ook weer wat uitgebreid. Ik ben afgelopen week vrij geweest, kwam na mijn vakantie terug en daar stonden ze dan: ‘’mijn’’ wedge sneakers! Er was een erg fijn exemplaar binnen gekomen van Steve Madden! Ik heb lang getwijfeld, want ik vond de collectie wedge sneakers van Serafini namelijk helemaal ook te gek maar die waren wat boven mijn budget... Ik heb daarom de beslissing genomen om te wachten en dat bleek een hele goede beslissing! Ik kwam maandag op kantoor, keek tussen de nieuw binnen gekomen items, en ja hoor daar stonden ze! Wedge sneakers van Steve Madden! Ik was er gelijk helemaal weg van en heb ze dan ook dezelfde dag nog aangeschaft. Ik heb ze nog niet gedragen maar al wel alvast bij diverse outfits gekeken of ze er goed bij pasten. En gelukkig was dit zo. Ik ben dan ook erg blij met deze aankoop.

Verder heb ik de nummer 6 uit de vorige top 10 eruit gegooid en gekozen voor een nieuwe topper: een cognac kleurig, kort, laarsje van Unisa. Deze past ook bij vele outfits en is eigenlijk eindeloos te combineren. 

Ik heb eigenlijk wel besloten dat mijn top 10 stopt bij mijn top 6! Dat vond ik wel voldoende...maar het is ook zo verleidelijk als je bij Omoda werkt en al deze schoenen langs ziet komen...wellicht nog 1 laatste..allerlaatste paar voor dit jaar...!

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies