Schoenen modeshow Rubriek: Nieuws

Close-up Timberland

Aanstaande dinsdag organiseert Omoda een echte modeshow. Alle medewerkers, zakenrelatie en pers zijn uitgenodigd voor dit trendevent. Omdat ik tijdens de modeshow ook in beeld ben (achter de bar weliswaar), moet ik volgens de dames van Omoda nieuwe schoenen aanschaffen.

Aanstaande dinsdag organiseert Omoda een echte modeshow. Alle medewerkers, zakenrelatie en pers zijn uitgenodigd voor dit trendevent. Omdat ik tijdens de modeshow ook in beeld ben (achter de bar weliswaar), moet ik volgens de dames van Omoda nieuwe schoenen aanschaffen. Op die manier kunnen we immers reclame maken voor Omoda en met mijn winterschoenen kan ik volgens collega Margreeth echt niet meer verschijnen!

Welke schoenen zal ik kopen? Nu de voorjaarscollectie herenschoenen voor een groot deel binnen is, heb ik keuze genoeg zou je denken. Toch vind ik het lastig, omdat ik bang ben dat er leukere schoenen binnenkomen nadat ik mijn favoriete schoenen heb gekocht. 'Onzin,' zegt Margreeth. 'Dan koop je toch nog meer schoenen!' Ja, voor dames is dat misschien een logischere stap dan voor heren.

Toch heb ik een voorkeurslijst van schoenen kunnen maken. Ik ga zo drie paar schoenen passen, waar ik vervolgens mijn favoriet van ga kopen. Zelf heb ik al een lichte voorkeur voor één van de schoenen, namelijk de Timberlands. Wat vinden jullie van die keuze? 

3 opties: Blackstone, Timberland en Replay

Sander
door Sander
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies