Pop-up store Den Bosch Rubriek: Nieuws

De pop-up store in Den Bosch

Omoda heeft zaterdag 25 mei een pop-up store geopend aan de Hinthamerstraat in Den Bosch. Deze tijdelijke winkel is nu hét adres voor mooie schoenen in de Brabantse hoofdstad.

Door deze pop-up store te openen wil Omoda de naamsbekendheid vergroten en het winkelend publiek in Den Bosch aanspreken.

In de winkel in Den Bosch worden dames- en herenschoenen aangeboden, vergelijkbaar met de schoenen- en sneakercollectie online en in de overige dertien Omoda-shops. Daarnaast kun je hier ook extra outlet-artikelen vinden van bekende merken. Redenen genoeg om een bezoek te brengen aan Omoda schoenen in Den Bosch.

Omdat het gaat om een tijdelijke schoenenwinkel, is de inrichting alleen op kleine punten aangepast aan de Omoda-stijl. De winkel is gevestigd in karakteristiek oud pand, dat al veel sfeer van zichzelf heeft. Je vind  hier voor een groot deel dezelfde merkschoenencollectie als online en de andere Omoda-shops. Door het openen van deze pop-up store gaat Omoda bovendien de leegstand van winkelpanden tegen en dat is weer fijn voor het winkelend publiek en de collega-winkeliers. 

Omoda heeft de afgelopen maanden verschillende campagnes gevoerd en het openen van deze extra winkel is hierop een mooie aanvulling. De pop-up store in Den Bosch zal naar verwachting nog tot eind september geopend zijn.

Het adres:
Omoda Den Bosch (pop-up store)
Hinthamerstraat 55
5211 ME Den Bosch 

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies