Out now: Omoda magazine Rubriek: Nieuws

Omoda Magazine Out Now

Team Omoda lanceert vandaag de allereerste ‘Omoda’. Een gloednieuw magazine met eindeloos veel info over onze nummer één: schoenen!

Ben je op zoek naar trends in fashion en shoes, wil je alles weten over Fred de la Bretonière en hoe hij te werkt gaat en is het 5-stappenplan voor mooiere schoenen precies wat je nodig hebt? Dan is dit jouw must-read voor het nieuwe schoenseizoen. Lees nu waarom ‘a job in shoes’ het leukste beroep ter wereld is en hoe je één outfit vijf keer anders draagt.

Voor alle fans

Iedere Omoda-fan krijgt een brand new exemplaar in de brievenbus of mailbox. In één oogopslag zie je alle new season items en weet je ook nog eens hoe je ze het hipst met je outfit combineert. Fashionista’s Iris en Iris van Omoda geven je tips over wat je kan shoppen dit najaar, je mag binnenkijken bij het familiebedrijf achter Greve en je ziet meteen waarom tomboy, military en rood de essentials zijn in de online shop.

Geen geheim

De passie voor schoenen is groter dan groot bij team Omoda en dat zie je zeker terug in het magazine. Niets houden ze geheim in dit magazine, van de meest adembenemende pumps tot interessante facts en interviews. Alles over schoenen wordt met je gedeeld. Schoenen shoppen is altijd al leuk, maar dit magazine maakt het nog net iets leuker. Veel leesplezier en laat je vooral inspireren bij het shoppen. 

Lees het magazine nu

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies