Oranje Rubriek: Nieuws

Oranje geklede schoenen

Vanaf 1 mei zal zij door het leven gaan als prinses Beatrix en zal Nederland na ruim honderd jaar weer een koning hebben: koning Willem-Alexander.

Gisteren was ik schoenen aan het fotograferen voor op de Omoda-website en hiertussen zaten een aantal mooie herenschoenen van Van Lier. De verschillende leersoorten en kleuren die worden gebruikt in de collectie vielen me op, maar vooral de oranje schoenen spraken me erg aan. Slechts een paar uur later was daar het grote nieuws: we krijgen een nieuwe Oranje op de troon.

Na 33 jaar zal onze koningin het stokje, of liever: de scepter, overgeven aan haar zoon. Vanaf 1 mei zal zij door het leven gaan als prinses Beatrix en zal Nederland na ruim honderd jaar weer een koning hebben: koning Willem-Alexander.

De aankondiging van de troonafstand op 30 april en de binnenkomst van de oranje Van Lier-schoenen op dezelfde dag; het kan haast geen toeval zijn. In ieder geval heb ik nog een lastige keuze te maken, want welke schoenen ga ik dit jaar dragen op onze voorlopig laatste Koninginnedag? Ik ben in ieder geval fan van deze Van Liers, nu nog kiezen welke van de drie het wordt. 

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies