Omoda zoekt grootste fans Rubriek: Nieuws

Gezocht: Omoda-Fans

Iedere week de laatste info over de zoektocht naar de ultieme Omoda-Fans? Lees hier alle ins en outs, updates en wat je moet doen om te winnen. 

OMODA HQ - UPDATE 25.07.2016 TIME 15:30

Meer goed nieuws voor de Omoda-fans. Was je al blij met die luxe overnachting en dat stijladvies? Het wordt nog leuker. Omoda legt je ook nog eens écht in de watten met de heerlijkste VIP-treatments en te gekke goodies. En dit doe je niet alleen, maar met 25 andere schoenenfans. Dat worden twee te gekke dagen. Ben jij erbij? Lees nog even goed door wat je moet doen, waarom en hoe. Wij kunnen niet wachten op je inzending. Tot snel? 

schoenen van Omoda


OMODA HQ - UPDATE 18.07.2016 TIME 15:00

Shop jij altijd in de winkel of op Omoda.nl? Zeg ik winkelen, zeg jij schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Team Omoda zoekt de aller-aller-allergrootste fans van Omoda.

Waarom? Denk: een luxe overnachting aan het strand in Zeeland, stijladvies van een bekende Nederlander én een tour op ons hoofdkantoor in Zierikzee. Maar dit is nog lang niet alles, want je wordt 4 maanden lang in de watten gelegd. En jij als Omoda-Fan bent hard nodig om dit te ondergaan. Hou social media en dit blog dus goed in de gaten voor meer inside information.

Ben je nu al zeker van je zaak? Schrijf het op, maak een foto, film het, alles mag. Hoe origineler je motivatie, hoe groter de kans dat je bij ons op bezoek komt. Er is maar één (agenda)puntje waar je rekening mee moet houden: je bent op 9 en 10 september 2016 beschikbaar. Zien we je dan?

Mail naar win@omoda.nl of deel het met ons via Facebook, Twitter of Instagram. En vergeet ons niet te taggen en de hashtag #omodafan te gebruiken.

Omoda VIP

De kleine lettertjes: Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Fans krijgen persoonlijk bericht als ze geselecteerd zijn voor deelname. De minimale leeftijd om mee te doen aan deze actie is 18 jaar, deelnemen kan tot 14 augustus 2016. Let op: zorg dat je social media-accounts niet privé zijn en post je bericht ook op de Facebookpagina van Omoda, anders zien we je bericht helaas niet. 

Omoda Loft Van Dam Catering

Stay tuned en shop: 
Shop damesschoenen online          Online herenschoenen kopen          

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies