Omoda support Movember Rubriek: Nieuws

Omoda support Movember!

November is Movember bij Omoda. Lees alles over onze shave off en hoe je samen met team Omoda de gezondheid van de man steunt. 

Movember zet de gezondheid van mannen op de kaart. Zo streven ze naar een betere diagnose en behandeling bij prostaat- en teelbalkanker. De mannen en vrouwen van Omoda dragen graag een steentje bij aan deze bewustwording.

LAAT JE MO STAAN

Hoe dan precies? Wereldwijd laten mannen, net als wij, 30 dagen hun snor staan en halen ze geld op voor dit belangrijke doel. Team Omoda doneert in de maand november bij elk verkocht paar herenschoenen € 1,- aan Movember. Ook zijn we een samenwerking aangegaan met sokkenmerk Effio. Voor €25,- koop je twee paar sokken met leuke designs, hiervan gaat EUR 5,- naar Movember. Onze Omosista’s dragen net als de mannen ook een maand lang een snor bij zich, maar dan in de vorm van een hippe snorketting. Natuurlijk houden we de opbrengst bij én geven we je wekelijks een update over de snorrenstand van zaken. Doe je mee? Neem dan een kijkje op de pagina van de Omobro's & Omosista's. 

DE SHAVE OFF

Vandaag was de aftrap van Movember met een shave-off op ons HQ. Twee barbiers stonden vanochtend op de stoep om ons klaar te maken voor Movember, dit waren voor de gelegenheid geen mannelijke maar vrouwelijke barbiers. Als medewerker van een bedrijf dat voor 90% uit vrouwen bestaat was dit natuurlijk een extra toevoeging die de shave-off net iets specialer maakte. Het was geen kleine klus, want Omoda is nogal wat baardmannen rijk. Met een glad gezicht gaan we november in voor Movember. Hier het resultaat, de ladies van Omoda vinden het allemaal MO-tastisch (hun woorden).

 Voor en na het scheren van de baard

30 DAYS

Je krijgt via social media wekelijks een preview van ons gesnor, maar aan het eind van de maand gaan onze moustaches er ook weer officieel af. In zes Omoda-stores zijn wij een samenwerking aangegaan met barbiers. Dus zoek je eind november een goede scheerbeurt?  De Meesterbarbier, Studio Looks en Jan Heideman MeesterBarbier staan in de winkels voor je klaar. 

Laat je scheren

Check hier hoe laat je in de winkels terecht kan op zaterdag 29 november. Aan de scheerbeurt zijn geen kosten verbonden maar we vinden het natuurlijk wel leuk als je een donatie doet aan Movember. 

Goes: 12.00 - 17.00 uur.
Breda: 14.00 - 17.00 uur.
Antwerpen, Den Bosch, Dordrecht, Gouda: 13.00 - 17.00 uur.

Hoe onze snorrengroei het in een timelaps doet krijg je natuurlijk nog te zien. 

Omobro's worden geschoren voor vrouwelijke barbiers

 

doneer hier!

 

of

SHOP HERENSCHOENEN

 

Sander
door Sander
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies