Omoda's trots Rubriek: Nieuws

Omoda's trots

Het kan niet op bij Omoda: Twee prijzen in the pocket. Het perfecte moment om eigenaar Wilhelm Verton te vragen wat dat met hem en de rest van Omoda doet. 

IN THE POCKETOmoda won binnen twee weken de award voor Logistiek Webshop Van Het Jaar en Het Zeeuws Familiebedrijf Van Het Jaar. Hoogste tijd om eigenaar Wilhelm Verton daar eens over uit te horen. ‘’Het was spannend en bijzonder tegelijk. Uiteraard wil je de beste zijn in wat je doet. Maar wanneer je naar de andere bedrijven kijkt, zie je dat wat zij doen ook mooi is om te zien. We hebben heel veel felicitaties en enthousiaste berichtjes ontvangen op de familie-app. Het was ook heel bijzonder dat mijn vader en moeder beide aanwezig waren tijdens de uitreiking.” Momenteel staan beide prijzen te schitteren in de kantine, daar waar het team van Omoda ze van dichtbij kunnen aanschouwen. ‘’Misschien moeten we maar een prijzenkast aanschaffen’’, aldus Wilhelm. En dat lijkt mij nog niet zo’n gek idee. Deze pronkstukken verdienen een mooie plek.

 

OMODA FAMILIEIets waar Wilhelm zich volledig in kan vinden, zijn de woorden van zijn broer en mede-eigenaar Lourus: “Wij zijn een echte Omoda familie.” Veel disciplines worden namelijk in huis uitgevoerd en zoveel mogelijk met eigen teams. Wilhelm licht het toe: ‘’We zijn gewoon echt heel trots dat er iedere dag weer zo’n enthousiaste groep mensen bij logistiek aan het werk is om al die schoenen op tijd bij de klant te krijgen. Het systeem dat we bij logistiek gebruiken, loopt door in de winkels en eigenlijk ook op kantoor. Het zit allemaal met elkaar verweven. Naar mijn idee is dit deels de reden waardoor we gewonnen hebben.”

 Ontvangst moment

IMPACTQua landelijke impact is de Logistieke Webshop van het Jaar een grootse beloning voor waar alle Omoda-teams zich op richten. De Zeeuwse prijs is juist voor familie en vrienden en lokaal in Zeeland weer heel mooi. ‘’Het is een mooie opsteker, omdat we de afgelopen tijd steeds meer op zoek zijn naar ons eigen DNA. Daar komen verrassend veel Zeeuwse aspecten om de hoek kijken. De Zeeuwse prijs is een bevestiging dat hoe Omoda nu is voortkomt uit onze roots en dat klopt ook echt. We kunnen intern als familie nog zo verschillen maar er is een gezamenlijk doel. Wat dat betreft een ontzettend mooie beloning,” aldus Wilhelm.

 

TOEKOMSTMocht je nu denken dat de cirkel voor Omoda rond is, dan heb je het mis. Omoda blijft ontwikkelen op het gebied van service en klanttevredenheid. Daar waar van oorsprong opa Verton technologie al toepaste als hulpmiddel, wordt dat vandaag de dag gedaan met de modernste technieken. Zo willen wij jou als klant blijven verrassen. 

Janice
door Janice
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies