Mooi mooier mooist Rubriek: Nieuws

Maak nu je persoonlijke verlanglijstje bij Omoda

Zet je favoriete schoenen op een verlanglijstje, vergelijk ze met een ander paar of bekijk het aanbod dat bij jou past. Mooi is een nieuwe optie op Omoda.nl waar dit allemaal mee kan.

Het is nu nog makkelijker om schoenen te shoppen. Je kent het wel: je ziet een leuk paar, maar wil nog even verder kijken. Via het hartje belandt dit item in een lijst aan de rechterkant van het scherm. Ondertussen winkel je gewoon door. Al je favorieten verzamel je in Mooi. Aan het einde bekijk en vergelijk je makkelijk de verzamelde schoenen of accessoires. Bestel ze in de juiste maat en binnen drie dagen staat de bezorger op de stoep. Nog wat tijd nodig om over een bestelling na te denken? Dit kan vanaf nu niet alleen thuis, maar ook in de online shop. Mooi onthoud je voorkeur voor een volgend bezoek. Een dag later frist de optie je geheugen gewoon weer op via de opgeslagen exemplaren.

Je kan nu jouw favoriete items opslaan 

Klaar om te bestellen, maar wil je nog wat productspecificaties weten? Vergelijk maximaal drie items met elkaar en leer alles over de geselecteerde producten. Materialen, hoogte van de hak, kleuren en de kenmerken en details van je keuzes. Hartstikke handig als je bijvoorbeeld een schoen met leren voering zoekt of een tas met afneembare schouderband. Mooi kijkt ook naar je favorieten en zoekt speciaal voor jou producten die bij je passen. Zo zie je een nog uitgebreider aanbod, dan je zelf al selecteerde. Veel plezier met Mooi

Veel plezier met shoppen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies