Mijn top 5 Rubriek: Nieuws

Mijn schoenen top 5

Mijn top 5 staat, maar de kans is natuurlijk groot dat hij nog ietswat wordt aangepast, want nog lang niet alles is binnen. Ik moet toegeven, een klein beetje hebberig wordt je er wel van!

Mijn stage op de marketingafdeling is alweer even begonnen en in deze vier weken is er al heel wat van de nieuwe voorjaarscollectie binnengekomen. Hoog tijd dus om maar eens een top 5 op te stellen voor mijn nieuwe schoenencollectie. Ook al is het buiten nog koud en lijkt de zomer nog ver weg, van alle nieuwe zomerkleurtjes krijg je zin in de zon! Mijn top 5 staat, maar de kans is natuurlijk groot dat hij nog ietswat wordt aangepast, want nog lang niet alles is binnen. Ik moet toegeven, een klein beetje hebberig wordt je er wel van!

 Op nummer 1 staan de pumps van Unisa en ze zitten heerlijk, maar heel dichtbij deze schoenen staan de nieuwe Blackstones. Misschien ook wel zo handig na een dagje op hakken te hebben gelopen. Cowboylaarsjes zijn helemaal de trend van de zomer, minimaal één paar in de kast is dan toch wel nodig. Aiai, het wordt nog lastig kiezen. Heb jij jouw favoriete nieuwe paar schoenen al gevonden of ook nog last van keuzestress? 

Mijn schoenen top 5 van de nieuwe collectie

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies