Met stijl het jaar uit Rubriek: Nieuws

Mijn ultieme schoen voor dit najaar

Al jaren vier ik kerst met familie en oud & nieuw met vrienden. Ook dit jaar zet ik die traditie voort.

De kerstdagen zitten vol met gourmetten, steengrillen en fonduen, terwijl de jaarwisseling altijd bol staat van de oliebollen. En voor 1 januari zit ik er al vol van, zoals je dat zelf waarschijnlijk ook wel kent.

Bestaat december (tot en met de vijfde doen we ons allen te goed aan strooigoed) dan enkel uit eten? O, zeker niet. Voor mij is het ook bij uitstek de maand met de meeste gelegenheden waarop ik eens flink mag uitpakken. En niet alleen door de overdaad aan cadeautjes bij de schoorsteen en onder de kerstboom, maar vooral qua outfit pak ik flink uit.

De eerste jaren van mijn volwassen leven scoorde ik altijd eerst een broek, jasje, overhemd en daarna pas ging ik op schoenenjacht. Maar deze december is het anders. Er is mij iets overkomen waarvan ik dacht, dat het een pure vrouwenervaring was. Ik ben verliefd geworden op een paar schoenen.

Vroeger vond ik wel vaker bepaalde schoenen heel mooi, maar met dit paar is het heftiger. Doordat ik op de marketingafdeling van Omoda werk en mijn afdeling nauw samenwerkt met de fotoafdeling, komen de nieuwste schoenen vlak voor je neus langs. Zo gebeurde het dat er een rechterschoen van een net herenpaar voorbij kwam. En ja hoor, liefde op het eerste gezicht. Het was een nieuwe schoen van Omoda, Omoda Exclusive om precies te zijn.

Deze schoen wilde ik hoe dan ook. Ik wilde hem dragen; met Kerst, met Oud & Nieuw en alle dagen daartussen. Eigenlijk zou ik hem altijd dragen, al is die daar misschien té netjes voor. Inmiddels heb ik mijn feestdagpaar gekocht. Nu nog een pak en bijbehoren.

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies