Merel bij Frederiek Rubriek: Nieuws

De gave items van Merel by Frederiek

We bloggen hier eigenlijk vooral over onze schoenen en dat is logisch, want die hebben we ook veel. Alleen is je outfit niet compleet zonder de juiste accessoires en een tas. 

Mijn schoenenkast is ondertussen weer gevuld met de nieuwste zomerschoenen, alleen ontbreekt er nu nog een nieuwe tas. Na lang zoeken kwam ik terecht bij het merk Merel by Frederiek.  Ik houd ervan als ik zoveel mogelijk mee kan nemen in mijn tas, dus een iets groter model is wel fijn. Deze vond ik bij Merel in een mooie rood/roze kleur. Door de kleur is deze tas een echte eyecatcher.

Ga je liever voor een kleiner model of een andere kleur, die zijn er ook. De tassen zijn verkrijgbaar in vier frisse kleuren, die helemaal passen bij de trends van deze zomer.

Het bijzondere aan Merel by Frederiek is het verhaal achter het merk. Door het kopen van een tas steun je direct de Merel Munt Foundation. Deze foundation zet zich in voor gehandicapte kinderen. De foundation zorgt er voor dat mensen met een beperking een bijzonder dagje uit krijgen, wat anders niet mogelijk zou zijn. De ontwerpster achter het merk Merel by Frederiek is initiatiefneemster. De foundation is geïnspireerd op haar jongere zusje Merel, die meervoudig gehandicapt is. Op de munt die aan elke tas bevestigd is straalt dan ook het hoofd van Merel. 

Ik heb nu niet alleen een gave tas, maar ook een tas met een verhaal. 

Merel by Frederiek items

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies