Konings schoenen Rubriek: Nieuws

De perfecte geklede schoenen

Royalist of republikein; iedereen heeft genoten van de abdicatie, inhuldiging en alles wat zich daar omheen afspeelde.

Op de laatste Koninginnedag was er voor ieder wat wils; van feestjes en kleine demonstraties tot heerlijke televisie. Alle vrouwen en meisjes wilden een prins en voelden zich een prinses, de studenten zeiden nog steeds op alles ‘koning’ en de rest vond het ook wel best.

Op de sociale media bleek al dat er over de troonwissel inmiddels meer is gezegd dan over de wissel Robben/Bosvelt op het EK van 2004. En over wisselen gesproken: ook de verschillende outfits van Maxima zijn inmiddels al heel wat besproken. De kleren van de koning, daar was veel minder over te doen.

Hoewel Willem-Alexander riep geen protocolfetisjist te zijn (en dat bleek ook wel uit het even handen schudden met Armin van Buren), droeg hij uiteraard wel de voorgeschreven kostuums.

De mantel, het pak, de sjerp, allemaal volgens de etiquette. Enige vrijheid die onze nieuwe koning volgens mij had, was in de keuze van zijn schoenen.

Echte vrijheid zal dat trouwens niet geweest zijn, want zoals iedere man weet: de vrouw beslist! Dat had Maxima goed gedaan, deze 30 april 2013. Haar man stond die dag stevig in zijn schoenen; glimmende, zwarte, geklede lakschoenen. Misschien heeft hij deze wel besteld in de webshop van Omoda, want deze Floris van Bommels lijken er veel op… 

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies